5 Gode Gaveideer Til Fars Dag

Fars dag er efterhånden ved at være på trapperne, og så er det selvfølgelig tid til endnu engang at finde en gave frem til halvdelen af sine kære forældre. I sidste indlæg skrev vi lidt om, hvilke gaver man kunne give til mors dag. Nu er det altså fars tur, og gaverne ser naturligvis lidt anderledes ud.

Her er vores bud på, hvordan du for alvor kan gøre din far glad på fars dag.

Parfume

Parfume er altid en sikker vinder, også hos mænd. Det er især godt til manden, der aldrig ønsker sig noget. For hvem kan få nok af en mand, der er velduftende?

Det er en god ide lige at kigge din fars nuværende parfume igennem, inden du går ud og udvælger hans næste duft. På den måde kan du nemlig få en indikation om, hvilken type duft, han foretrækker.

Omvendt kan du også prøve at gå i en helt anden retning, hvis han er typen, der har duftet af Old Spice siden hans konfirmation. I dette tilfælde, vil han formentlig have godt af lidt forandring.

Whisky Sæt

At have et respektabelt whiskey sæt, med dertilhørende antal gode whiskyer, er en klassisk far ting. Hvis din far ikke har nogen af delene, vil han sikkert sætte pris på netop dette. Hvor du køber det, og fra hvilket mærke, er knapt så vigtigt.

Det skal bare være stilfuldt, en smule gammeldags, og ligne noget, der hører hjemme i en rigtig herre-lounge.

Den perfekte barbering

De fleste mænd sætter pris på en barbering, der er tæt, behagelig, velduftende og blødgører huden. Dog er det langt fra alle mænd, der investerer det der skal til i at få det nødvendige udstyr til dette.

Du kan eksempelvis købe en rigtig god shaving cream til ham, der både klarer blødgøringen og duften af huden. En kvalitets-skraber er også altid et hit.

Polo

Fædre og poloer er lidt ligesom peanutbutter og jelly. Det hænger simpelthen bare sammen. Derfor vil din far uden tvivl sætte stor pris på at få en ny polo fra en af hans favorit mærker.

Dog kan dette hurtigt ende med at blive en relativt dyr gave, da en polo af høj kvalitet hurtigt kan koste 6-800 kroner. Måske du skal splejse med en af dine søskende, hvis du altså har sådan en.

Armbåndsur

Ligesom alle ovenstående ting, er et ur også en oplagt gave. Dog kræver denne gave lidt, at du ved, eller finder ud af, hvilken slags ur din far foretrækker. Nogle er til klassiske mindre ure, andre til store ure, nogle kan lide sportsure, imens nogle måske endda foretrækker smartwatches.

Hvis du ikke kan gætte det, må du simpelthen bare spørge diskret ind til, hvilken stil han foretrækker.

Tak til Citatplakat
Ovenstående artikel er produceret med støtte fra Citatplakat, der forhandler alverdens sjove citatplakater. Tusind tak for hjælpen med artiklen.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg