5 Råd Til Flyveturen Med Børn

En flyvetur, især de lange af slagsen, er lidt af af et mareridt for de fleste forældre. Det kan nemlig blive en meget lang tur, hvis gråd og ugidelighed bliver det gennemgående tema for turen. Dette scenarie er desværre ikke ualmindeligt, og lige så irriterende det kan være for de øvrige passagerer, lige så frustrerende er det for forældrene til barnet.

Det værste er nemlig, at man som forældre intet tilflugtssted har. Man er simpelthen fanget på flyet, og man har ikke andet at gøre godt med end det, man har medbragt og/eller forberedt.

Med tanke på ovenstående har vi samlet 5 råd, der er yderst brugbare til flyveturen med børn.

1. Sørg for at have rimelig med tid!

Som alle os med børn ved, så tager alting bare lidt længere tid med børn. Ligeledes er stressede situationer også lige en del værre, hvis man samtidig har børn med. Derfor, skån dig selv for unødig stress og jag ved at komme i god tid.

2. Tag masser af snacks med.

Sammen med punkt nr. 4, så bliver dette råd formentlig din bedste ven på flyveturen. Tag masser og atter masser af dine børns yndlings-snacks med. Ved hjælp af disse snacks kan du muligvis holde dit barn eller børn glade og tilfredse under hele turen.

Blæs samtidig hul i om snacksne indeholder lidt for meget sukker, fedt eller andet. Det går nok, når det bare er under flyveturen. Spørger du mig, er en slikpose en god byttehandel for en fredsommelig flyvetur.

3. Pak en pude og et tæppe.

Hvis du går og har forhåbninger om, at dit barn skal tilbringe noget af flyveturen i sovende tilstand, så er det en rigtig gode idé at medtage en pude og et tæppe. Dette gør det alt andet lige nemmere for dit barn at sove, samtidig med, at det er langt hyggeligere.

4. Download film til en tablet eller telefon.

Stillesiddende underholdning er guld værd på flyveturen. Vores bedste råd til dette er at downloade en film eller serie, som dit barn finder underholdende. Man kan nemlig hurtigt brænde en flyvetur af i løbet af en films varighed, og før du ser dig om, er i landet.

Husk dog at medbringe høretelefoner, så underholdningen ikke er til gene for resten af passagererne.

5. Fokuser på barnet, ikke passagererne.

Som forældre er det meget almindeligt at bekymre sig om, hvorvidt ens barn kommer til at græde eller ej under turen. Selve nervøsiteten kan faktisk have en direkte afsmittende effekt på barnet. Prøv derfor at være berolige dig selv så meget som muligt, det smitter også af på barnet.

Bare tænk, at såfremt dit barn græder, så er det langt fra verdens undergang. Du er LANGT fra den første, og langt fra den sidste, til at have et grædende barn i en flyver. Mange af passagererne har formentlig siddet selv i situationen, hvorfor de alt andet lige har forståelse for situationen.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg