7 Ideer Til Mors Dag

Lige om lidt, allerede søndag d. 14 maj, er det mors dag. Dagen, hvor vi fejrer eller minder alle vores kære mødre. I denne artikel giver vi dig 7 gode ideer til, hvad du kan forkæle din mor på hendes specielle dag. Her er nogle ideer til, hvordan du kan gøre din mor ovenud glad.

1. Tøj

Mødre har det med at være bedre til at tage vare på alle andre end sig selv, derfor vil din mor uden tvivl blive glad for noget nyt og lækkert tøj. Prøv gerne noget, hun nødvendigvis ikke selv ville have valgt.

2. Weekendtur

De fleste mødre fortjener et pusterum, og de fleste mødre ville elske at komme væk en i en weekend, hvor de rigtigt kan blive forkælet. Derfor vil det formentlig gå rent ind hos netop din mor. Alt efter dit budget, kan du justere turen. Uanset om turen går til Paris, London, Malmø eller Sønderjylland, så vil din mor helt sikkert blive ellevild.

3. Blomster

En gammel klassiker, som man aldrig nogensinde går galt i byen mad. En flot buket roser går direkte ind i enhver mors hjerte. Du kan med fordel købe nogle af årstiden blomster, for eksempel påskeliljer.

Kombinerer du det med en lækker æske chokolade og et sødt skrevet kort, så er du helt sikker på at gøre din mor glad, samtidig med at hun føler sig værdsat. Du kan også smide en dejlig flaske rødvin oven i hatten, hvis du vil være i rigtig høj kurs hos “den gamle”.

4. Træningsudstyr

Vi skal passe på vores mødre, og huske dem på, at de skal tage ordentlig hånd om deres helbred. Det er dog ikke alle mødre, der er lige vilde med motion og træning. Man kan dog gøre det en lille smule sjovere ved at købe noget lækkert træningsudstyr til hende.

Et sæt lækkert løbetøj i nogle friske farver kan muligvis få din mor til at gøre sig lidt mere i træning, så du kan have hende i så mange år som muligt.

5. Smykker

Her er vi lidt ovre i en lidt dyrere prisklasse, ihvertfald hvis du er på udkig efter kvalitetssmykker. Et flot sæt øreringe, en pæn halskæde eller lignende kan være en fantastisk gave til din mor, så hun kan føle sig smuk og værdsat.

6. Fodtøj

Med sko og kvinder, går man aldrig helt galt i byen. Mon ikke, din mor også vil blive rigtig glad for et par nye og lækre sko. Om det skal være et par flotte sko med høje hæle, et par smarte støvler eller et sæt praktisk fodtøj til hverdagen er selvfølgelig helt op til dig. Du kender din mor bedst. Køb det, du tror hun vil blive gladest for.

6. Den SU-venlige

Er man stadig ung og på SU, så rækker budgettet muligvis ikke helt til hverken sko, smykker, weekendture eller tøj. Som vi alle ved, er penge små, når man er på SU. Men bare rolig, hvis du er på SU, så ved din mor formentlig godt, at dine pengepung ikke kan mønstre en flot og dyr gave. Men frygt ej, der er råd for det.

Står du i denne situation, kan du formentlig nå rigtig langt med et sødt brev og et kys på kinden!

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe printere.

Image:
Relaterede indlæg