7 Sjove Motiver Til Børneværelsets Plakater

Alle forældre vil gerne skabe de bedste rammer for deres børn både mentalt med kærlighed og omsorg og rent fysisk med børneværelser, som er fyldt med farverige, sjove og kreative tiltag.

I kaster om jer med kærlighed og omsorg allerede, det ved vi, kære forældre, så I denne artikel vil vi fokusere på de børnevenlige tiltag, som I kan tage i brug på de små guldklumpers værelser. Læser I med videre, vil vi give jer ny inspiration til plakater til børneværelset, som kan fås med alle mulige sjove motiver.

#1 Humor

Børn elsker at grine og have det sjovt, så hvorfor ikke dekorere væggene med børneplakater, der har masser af humor? Kunne I f.eks. ikke godt forestille jer, at der ligger et grineflip og venter, hvis jeres barn ser en plakat, hvor en bjørn sidder på toilet under teksten “Skider bjørnen i skoven?”

#2 Børnetime

Der findes et utal af skønne plakater, som har motiver fra Børnetime. Hvad med en plakat med Kaj og Andrea, Anna og Lotte eller Bamse og kylling?

#3 Nostalgi fra din egen barndom

Lidt i tråd med Børnetime-plakaterne, så kan I også vælge at pynte jeres barns vægge med plakater, som har motiver fra tegnefilm og -serier, fra dengang I selv var børn. Her findes der et stort udvalg inden for f.eks. 00’ernes Cartoon Network-universer som Dexters laboratorium, Johnny Bravo, Frygtløs den frygtsomme hund, Powerpuff Pigerne og Ed, Edd og Eddy.

#4 Velkendte venner

I kan også vælge plakater med motiver fra jeres barns eget film- og serieunivers. Der kan næppe herske tvivl om, at ethvert barn i 2019 vil elske at have en plakat med eksempelvis Gurli Gris eller Batman.

#5 De lærerige

Her er vi ude i en sand klassiker, som alle børn bør have på deres vægge. Bare ved at hænge en ABC-plakat eller en verdenskortplakat op på dit barns værelse bidrager I til dit barns udvikling og uddannelse - og endnu mere hvis I bruger plakaten aktivt sammen med jeres barn.

#6 Ordsprog

Et ordsporg i tekst, som forankres af et billede, kan både være sjovt og sætte nogle gode samtaler i gang, der fremmer jeres barns sprogbeherskelse. Det barn reflekterer måske mere over et ordsprog som “Der er ingen ko på isen” eller “Klap lige hesten”, hvis det samtidig illustreres for barnet. Dette kan bl.a. gøres med en plakat.

#7 De nuttede

I kan selvfølgelig også slå jer løs med at købe plakater, der alverdens søde og nuttede motiver. Både I og jeres børn vil helt sikkert blive i godt humør af en plakat, hvor to små, bløde kaniner sidder og krammer, eller hvor et pindsvin titter nysgerrigt frem.

Image: MockupEditor.com
Relaterede indlæg