Ting At Lave I Fredericia - Dette Skal Du Prøve

Fredericia er fuld af ting for både store og små, uanset om du er på jagt efter de de mere klassiske børneaktiviteter, eller om du vil ud og have en lærerig oplevelse for både store og små.

Hvilke ting du kan lave i Fredericia, kan du læse mere om her. Fredericia er nemlig fuld af spændende tilbud til børn og deres forældre.

Ting at lave i Fredericia - 3 stærke bud

Dinos Legeland 

Hvis du skal finde på underholdning til de mindste, så er Dinos Legeland absolut et hit. Legelandet med dinosaurustemaet er så populært, at gæster tit kører der til langvejs fra. Legelandet har en masse rutsjebaner, kravletårne og meget, meget mere, så du kan nemt få en dag til at gå der.

Fredericia Vold

Skal der lidt historik og indsigt med ind i legen, så er Fredericia Vold et stærkt bud. Her kan børnene prøve en form for rollespil, hvor de iklædt et soldaterkit fra Fredericia Bibliotek og Velkomstcenter kan tage på en tidsrejse tilbage til 1849 og prøve livet som dansk soldat.

Det er dog et krav, at dit barn kan fremvise et sygesikringsbevis med en adresse i Fredericia, for at man kan få udleveret et soldaterkit. Soldatereventyret finder sted i ugerne fra uge 27 til og med uge 32.

Madsby Legepark

Hvad er en god cocktail for en sjov dag for børn? Legeplads, eventyrgrotter og dyr? Lyder det ikke som et godt miks? Hvis det gør det, så er Madsby Legepark et rigtig godt bud på en sjov dag i legens tegn. Madsby Legepark har endda den rigtig familievenlige fordel, at det er gratis. 

I weekenden har Madsby Legepark åben fra kl. 10-18, mens det i hverdagene kun er fra kl. 10-14.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find alt fra kabler, bluetooth headsets, højttalere og smarte gadgets som en elektronisk billedramme i avXpertens store udvalg.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg