Ting At Lave I Kolding

Det er tid til at holde ferie med familien og  i denne omgang går turen til Kolding. Kolding er en super hyggelig by med flere muligheder for at se og opleve en masse! 

Koldinghus - Jyllands sidste kongeborg. Koldinghus har eksisteret i 750 år og har spillet en stor rolle i Danmarkshistorien bl.a.: Som grænseværn, som kongeligt resistens og som sæde for den lokale statsadministration. I dag kan man se ruinen som fortæller om katastrofebranden i 1808 og opleve historien helt tæt på, når man besøger slottets store sale med levende fortællinger om historien bag slottet. Koldinghus er også for børn, da der et sted på slottet er et rum med gammelt legetøj, som børn i gamle dage legede med - kan du mon kende noget af det? 

Harteværket - Hvis man har børnene med på ferie, skal man besøge harteværket. Det er et oplevelsescenter for både børn og voksne hvor der er mulighed for at gå på opdagelse i vand, energi og bevægelse og opdage de kræfter der er på spil, når man blander disse. 

Trapholt - Hvis man er mere kunstinteresseret kan man også besøge museum Trapholt hvor man kan opleve kunst og design i børnehøjde. Museet er en stor labyrint hvor man skal gå på opdagelse og opklare flere opgaver man får stillet. 

God fornøjelse! 

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, dette tekstindlæg. Der kan du blandt andet shoppe: diamantringe. Det årsagen til at Perlen Odense får omtale i dette tekstindlæg.

Image: Pixabay, Jetiveri
Relaterede indlæg