Ting At Lave I Randers - De 3 Bedste Bud

Randers er en by, som har meget at byde på - også for de små, som ikke gider museer, lange gåture i naturen og støvede malerier. Det gælder bare om at finde det.

Men det kan være svært at finde disse ting, hvis man ikke kommer fra Randers og kender til de ting, som byen har at byde på. Derfor er der samlet en række forslag herunder.

Ting at lave i Randers - De 3 bedste bud

Her får du fem skarpe forslag til, hvad du kan lave i Randers, når det gælder om at finde underholdning til de mindste.

Randers Regnskov

Der er ingen vej udenom den. Randers Regnskov er en absolut topattraktion, når du rammer Randers - især hvis du har mindre børn med. En dagsbillet i Randers Regnskov koster 125 kr. for børn fra 3-11 år, mens den koster 190 kr. for voksne

Klatreparken Randers

Skal der lidt mere fart over feltet og balancen og højdeskrækken udfordres lidt, så er Klatreparken Randers garanti for flere timers god underholdning, når du kommer højt til vejrs i det naturskønne område.

Børn koster 150 for de 6-8-årige, mens de 9-11-årige koster 200 kr. Voksne, der er fra 12 år og op, koster 260 kr.

Aktivitetsparken

Der er også gratis alternativer, når det gælder om at finde ting at lave i Randers, hvis man har børn med. Østre Bjerregrav Aktivitetspark er den største legeplads i Randers-området og findes små otte km udenfor Randes. Aktivitetsparken har både skaterpark, multibane og en legeplads gyngestativ, vipper og klatretårn. Derudover er der også et madpakkehus, hvor man kan nyde sin medbragte mad. 

Det er gratis at bruge Aktivitetsparken, men man kan for blot 100 kr. blive medlem af foreningen bag.

Tak til avXperten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et enormt udvalg af moderne elektronik på deres store webshop, heriblandt produkter som et gaming tastatur, bluetooth højttalere, smartwatches og meget, meget mere.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg