10 Skønne Sommerdestinationer I Danmark

Går I også og overvejer at holde sommerferien hjemme i Danmark efter den sommer, vi havde sidste år? I er bestemt ikke de eneste. Rigtig mange overvejer lige nu, om det danske sommerland ikke alligevel faktisk kunne levere alt det, vi ønsker os af feriedestination: sol, afslapning og oplevelser.

Og selvfølgelig kan Danmark det! Vi har herunder samlet en sommerlækker top 10 over de skønneste destinationer her i landet. Mon ikke, at du kommer til at besøg en af dem?

#1 Betagende Rubjerg Knude

Rubjerg Knude er berømmet for sit tilsandede fyrtårn, der er placeret i noget så sjældent som gold ørken tæt på de kendte feriebyer Løkken, Blokhus og Skagen.

#2 Cold Hawaii – Klitmøller

Klitmøller kaldes Cold Hawaii, fordi stedet er kendt for sine susende strande, hvor en frisk vind fra vest sikrer bølgegang til de mange surfere, der valgfarter til området.

#3 Forrygende Aarhus

Den jyske hovedstad Aarhus er fuld af charme liv og lyst, hvilket byens gader summer af, hvorend du går hen. Tag f.eks. forbi kunstmuseet ARoS, eller slå jer løs i den hyggelige midtby.

#4 Sæler i sydlige Jylland

De søde sæler kan ses f.eks. ved Langli Sand, Korresand og Lammelæger. Hold sommerferien i Sønderjylland, hvis I gerne vil se sæler.

#5 Fyn er fin

Den gamle sætning holder i den grad endnu - Fyn ER nemlig fin! I kan eksempelvis tage forbi H.C. Andersens fødeby Odense og endda se den kendte forfatters barndomshjem.

#6 Adrenalinsus ved Vestsjælland

I det vestsjællandske landskab ved Kragerup Gods kan I slå jer løs med klatring og en 408 meter lang svævebane. Kragerup gods har en helt masse sjove aktiviteter, og så er det i øvrigt bare et super flot sted.

#7 Fisk i Nordsjælland

Idyl og lækre strande byder Nordsjælland på, og så finder I på disse kanter et væld af fremragende fiskerestauranter. Særligt fiskerestauranten i Gilleleje Havn bør fremhæves, da den byder på Danmarks nok bedste fiskeplatte.

#8 Hovedstaden København

København er allerbedst at besøge om sommeren, hvor solen står højt og byens parker, gader og stræder fyldes med glade mennesker.

#9 Møns Klint

Har I ikke været ved Møns Klint før, har i så sandeligt noget til gode. Her er sandet bare hvidere og vandet klarere, og I vil uden tvivl blive forbløffet over klitten enorme rejsning.

#10 Bornholm, Bornholm, Bornholm

Selvfølgelig har vi også solskinsøen med på listen over de bedste steder i Danmark. Tag på besøg i gamle Hammershus, smag på de lokale røgede sild eller måske klippeøens signaturret ‘Sol over Gudhjem’.

Tak til Curvii.dk

Til denne artikel har vi fået hjem af de søde folk fra webshoppen Curvii.dk - I skal have tusind tak for assistancen. Curvii sælger lækkert designertøj til kurvede kvinder og forhandler bl.a. tøj af mærket Zhenzi.

Image: Pixabay
Relaterede indlæg