De 4 Bedste Legepladser I København

Befinder man sig i hovedstaden med et eller flere børn, så har man ikke mindre end +140 legepladser at vælge imellem. I denne store mængde af forskellige legepladser kan det være svært at finde ud af, hvilke legepladser der er bedst. Derfor har vi udvalgt fire legepladser i København, som vi mener er bedst.

Enghaveparken

På legepladsen i Enghaveparken, der ligger på vesterbro, finder du en helt nyrenoveret legeplads, der oven i købet er bemandet i hverdagen. På legepladsen finder du både klatrestativer, balancebræt, svævebaner og cykler. Herudover er der opsat et relativt højt stativ i midten, der både fungerer som et klatrestativ og et edderkoppespind.

Til forældrene er der opsat masser af bænke, hvor der både kan spises medbragt mad og kaffe.

Remiseparken

I en urban betonjungle som København, har børn en helt unik mulighed for at få lidt landidyl ind på livet. På denne urbane bondegård finder du både heste, geder, kaniner, høns, grise og køer. Bondegården er både åben i hverdagen og weekenderne.

Har man helt små børn, er der endda legestue for børn op til 3 år inde i stuehuset. Der er god grund til at tage rigeligt med både mad, kaffe og andre drikkevarer med, da vores erfaring siger os, at du får mere end almindeligt svært ved at få børnene med hjem.

Til gengæld får du nogle meget trætte og glade børn, der hurtigt falder i søvn om aftenen.

Trafiklegepladsen

På Gunnar Nu Hansens Plads ligger du der en anderledes og sjov legeplads, nemlig den såkaldte Trafiklegeplads. Trafiklegepladsen er udstyret med veje, lyssignaler, fodgængerovergange og andre ting, man finder ude i trafikken.

Legepladsen er udstyret med cykler, som man kan låne kvit og frit, dog kun i hverdage. I weekenden skal man selv medbringe køretøjer, hvis man vil have et køretøj i legetrafikken.

Til mindre børn findes der også en mindre legeplads ved siden af, hvor der også er opstillet borde og bænke, som de voksne kan hygge sig ved.

Valbyparken

I Valbyparken finder du intet mindre end københavns største naturlegeplads. Vi lover dig for, at legepladsen er et besøg værd, også selvom det krævet lidt transporttid af dig.

Legepladsen er hele 25.000 stor! Der er altså rigeligt med plads til, at selv de mest energi-fyldte børn kan lege sig trætte i det bakkede landskab. Der er også petanquebaner og en bålplads, man kan benytte, hvis man blot ringer og aftaler det.

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe kontorartikler.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg