8 Børnevenlige Aktiviteter Til Stranden

Mangler du inspiration til forskellige og sjove aktiviteter til børnene når i er på strandtur? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har nemlig lavet en liste over otte sjove aktiviteter, der er særdeles børnevenlige, og som kun kan gøres på stranden.

Sandslotte

Både børn og voksne synes det er sjovt at bygge slotte og andre ting ud af sand. Du kan med fordel deltage i legen, og måske endda lave en konkurrence ud af det. At bygge med sand kan ihvertfald indbringe en masse sjov og hyggelig samvær, samtidig med at børnene kan hygge sig imens de voksne får sig en tiltrængt pause.

Grav hinanden ned

De fleste har prøvet den gode gamle leg, hvor man graver en anden ned i sand, så man til sidst kun kan se ansigtet. Ikke alene er det sjovt for alle dem, der deltager i legen, det er også aktivitet, som både store og små kan være med i.

Drageflyvning

Danmark er om nogen steder et vindblæst land. Især hvis man befinder sig langs vestkysten, hvor der stort set er garanti for en god og kraftig vind. Så hvorfor ikke udnytte den friske blæst til at have det lidt sjovt?

Den bedste måde at gøre dette på er naturligvis en omgang “gammeldags” drageflyvning. Dette kræver selvfølgelig, at man har købt en på forhånd. Husk at passe på, hvis vinden er meget kraftig!

Kryds og bolle

Et godt gang kryds og bolle bliver aldrig en forældet aktivitet, og det er altid sjovt, især hvis man er lidt konkurrencedrevet. Når man befinder sig på stranden, kan man med fordel bruge sandet til at spille kryds og bolle.

Det gode ved sand er, at man kan spille præcist så mange runder, man vil.

Fripas til at spise is

Strand, solskin og is hænger unægteligt sammen. Is smager ikke kun godt, det er også utroligt forfriskende på en varm dag, hvor solen bager. Der er altså ingen undskyldning for ikke at spise en masse dejlig is. Dette vil også være en aktivitet, som børnene kommer til at sætte pris på.

Frisbee og boldspil

Den velforberedte strand turist har selvfølgelig medbragt både bold og frisbee, der kan underholde både børn og voksne i sandet. Er man mange afsted, kan man tage en fodboldkamp, hvor forskellige genstande kan agere målstænger.

Er man omvendt kun et par stykker, kan man kaste med en frisbee til hinanden.

Tak til Mondo Kaos
Vi takker Mondo Kaos for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos Mondo Kaos kan du blandt andet købe vintage tøj og vintage kjoler.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg