Legeplads I Odense

Skøn, skøn legeplads på Odense havn.

Søger du en helt perfekt legeplads i Odense, så kan jeg varmt anbefale legepladsen nede på havnen lige midt i alt det nye, også kaldet Byens Ø.

Her finder du et bredt udvalg af spændende faciliteter både til store børn og til de små. Blandt andet vil jeg anbefale boblerne, som ligge lidt nede bagved boldbanen. Her kan man kan lege med vand, da der er en form for dyser, som tænder og sprøjter vandet ud, når man rører ved nogle bestemte sensorer. Det er ret sjovt, det kræver dog at solen skinner og noget tørt tøj, da man kan blive temmelig våd, hvis man er lidt uheldig.

Som nævnt ligger der en boldbane lige når du kommer ned på havnen, her kan der spilles basket og mange andre boldspil. Der er også plads til at skate og ude i siden er der nogle store firkantede terninger, hvor man kan klatre rundt og se om man tør klatre helt op på toppen.

Ved siden af alt dette er der kommet Odense havnebad, hvor det er gratis at tage ind og få en dukkert. Dette er dog til de lidt større børn, da vandet måler fra 80 cm -200 cm. Du finder også mulighed for omklædning umiddelbart lige op af bassinet og er du blevet alt for kold så kan du snuppe en tur i sauna. 

Det sker at man bliver lidt sulten eller tørstig efter alle disse aktiviteter og det skal du ikke blive ked af. Efterhånden er der kommet mange udbydere af mad og drikke på havnen. Vælg mellem en stor lækker is, en hurtig burger med pommes eller en udsøgt middag på det Nordatlantiske hus.

Denne artikel var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter som eksempelvis: Dagmarkors. Derfor er teksten markeret med sponsor.

Image: Pixabay, Cock-Robin
Relaterede indlæg