Spil For Små Børn: 17 Sjove Spil Til For Små Børn

Hvordan kan et barn egentlig begynde at spille klodsmajor? Børn kan faktisk begynde at spille en masse sjove spil som små. Vi har samlet en liste med 17 sjove spil, som de enten selv kan underholde sig med, eller som du måske kan være med til uden at kede dig.

Mangler du inspiration og alternativer til, hvordan du kan underholde børn? Så frygt ej. Verden er fuld af muligheder, og der findes utallige sjove spil til både børn og voksne. Vi har i denne artikel valgt at fokusere på spil for små børn, hvor vi har fundet sjove spil fra 8 år og nedefter.

Bedste spil for små børn

Denne liste indeholder 17 sjove spil for små børn. Nogle af spillene bliver lidt krævende, og kan først spilles fra 8 år og opefter. Til disse spil begynder det dog også at være sjovt at spille for voksne. Vi har dog fundet en liste, hvor du bør kunne finde nogle af de bedste spil for små børn, uden at du skal til at finde en iPad eller tablet til dem. Så mangler du inspiration til, hvilke spil dine børn skal spille? Så har vi fundet de bedste spil for små børn her:

 1. Klodsmajor
 2. Find Bamse spil
 3. 4 på stribe
 4. Rummikub
 5. Stratego
 6. Sequence
 7. Gæt hvem
 8. Twister
 9. Vildkatten
 10. EGO Family
 11. Kalaha
 12. Ludo
 13. Spejle æg brætspil
 14. Tegn og gæt
 15. Vendespil
 16. Partners
 17. Mikado

Det er bare fedt, når man har et barn der er aktivt, og som gider at lege. Det kan dog være lidt træls, hvis de ikke gider at rydde op igen. Kender du det? Vi hjælper dig ikke kun med at finde en masse brætspil, som er sjove for børn. Nej, vi hjælper også med at finde metoder til, hvordan dine børn kan blive bedre til at rydde op, hvis dette er et problem. Læs vores artikel: Gode Metoder Til At Lære Dit Barn At Rydde Op

Man kan godt blive træt af at spille sjove spil og rydde op. Savner du nogle bøger til godnatlæsning? Så tag et kig på vores artikel herom: 5 Fine Børnebøger Til Børn I 5-årsalderen

Vi håber, at du kunne fandt den inspiration i vores artikler, som du søgte efter. Ellers kan det være, at Babyhelp.dk kan hjælpe.

Tak til Babyhelp

Vi vil gerne sende et stort tak til Babyhelp, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Babyhelp uddeler en masse nyttig viden til forældre, og hvis du skal købe baby- og børnetøj anbefaler vi, at du tjekker deres hjemmeside ud først. Søger du efter Bodystockings til babyer eller andet børne- og babytøj, så giv Babyhelp et visit.

Image: Canva.com
Relaterede indlæg