4 Tips Til At Komme Billigt På Sommerferie

En sommerferie med familien, der ofte indeholder en større eller mindre håndfuld børn, kan være en meget omkostningstung affære. Derfor vil mange have stor gavn af at tænke i lidt anderledes baner, når det gælder sommerferien med børnene.

Først og fremmest, så kan man spare utroligt mange penge ved at overveje at benytte mindre kendte feriedestinationer. Brug derfor god tid på at sætte dig ind i de forskellige muligheder, og lav masser af god gammeldags research.

Her får du 5 gode tips til at komme på en billig charterferie med dine skønne rollinger:

1. Vær i god tid! Med det mener jeg selvfølgelig, at du skal bestille rejsen i god tid. På den måde kan du både få ophold og rejse til en fornuftig pris.

2. Gå uden for skolens sommerferie. Bevares, det er muligvis et kontroversielt råd efter nogles opfattelse. Men hvis du har mindre børn, så burde det altså ikke være et større problem, hverken med skolen eller børnenes skolegang.

Grunden til at du skal undgå disse uger er, at du kan spare helt op til 50% på rejserne, hvis du undgår den gode gamle industriferie.

3. Rejs fra vores nabolande. Der kan være masser af penge at spare ved at rejse fra vores nabolande, eksempelvis fra Hamborg. Du kan også forsøge at booke direkte igennem et svensk selskab, der tilbyder rejser fra Københavns lufthavn. Undersøg dine muligheder!

4. Køb all-inclusive. Selvom du ved første øjekast måske ikke virker super billigt, så får du altså ofte fuld forplejning til en pris, du ellers ikke ville have fået. Der er også mange gode fordele ved det. For det første, så har du fuldstændig styr på, hvad rejsen kommer til at koste.

For det andet er det vanvittigt børnevenligt, især fordi der hele tiden er mad tilgængeligt, der oven i købet er børnevenligt.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg