4 Tips Til Sommerferien Med Børn

Har du op til flere børn, kender du selvfølgelig også til de udfordringer, der følger med at holde ferie med børn. Ikke alene skaber børn en masse logistiske udfordringer i forbindelse med ferier, det gør alt andet lige også ferierne en del dyrere.

Dog er der håb for dig, der har en masse børn, men ikke nødvendigvis har mulighed, eller villighed, til at købe 14 dages all-inclusive i Spanien for hele banden. Der er nemlig masser af muligheder for at holde mindst lige så gode og hyggelige ferier til et budget, der er langt mere menneskeligt.

Sommerhus

Et sommerhus er en rigtig god måde at holde ferie på. Selvom lejen på et sommerhus bestemt ikke altid er billig, så er der masser af gode muligheder for at gøre det til en billig sommerferie.

Eksempelvis er der mange fagforeninger og arbejdspladser, der har sommerhuse, som kan lejes til en meget fordelagtig pris af deres medlemmer eller ansatte. Du kan altså med fordel undersøge om din arbejdsplads eller fagforening tilbyder noget i denne retning.

Husbytte

Det er blevet mere og mere populært at lave et såkaldt “husbytte” i forbindelse med afholdelsen af en sommerferie. Husbytte indebærer faktisk bare det, som ordet indeholder, nemlig at man bytter hus.

Bor man eksempelvis ved eller i nærheden af vesterhavet, og har et vennepar, der bor i eller omkring hovedstaden, vil det være oplagt at bytte hus. På den måde kommer man væk fra hjemmet og ind i nogle nye omgivelser for ingen penge.

Spørger du mig, er dette en super smart måde at holde ferie, der både er en win-win situation og budgetvenligt.

Kreativitet er godt for pengepungen

Er der ikke budget til en lang og ferie sydpå, kan man sagtens stadig få nogle hyggelige oplevelser sammen. Eksempelvis er en hyggelig tur på stranden ekstremt budgetvenligt, hvor man ved hjælp af medbragte drikke- og madvarer og et tæppe kommer rigtig langt.

Alternativt kan man gøre det samme, blot hvor man tager til skoven i stedet. Det vigtigste er ikke, hvor man er sammen, men at man er sammen som familie.

Hjemlig hygge

En ferie i hjemmet er ikke nødvendigvis billig, hvis hver eneste dag skal bestå af ture til badeland, zoologiske haver og forlystelsesparker. Dog behøver man ikke gøre dette for at få en hyggelig ferie.

Du kan i stedet bruge pengene på en havepool, en trampolin eller lignende. Det gode ved disse ting er, at de ikke koster særlig meget, men derimod giver mange timer underholdning og hygge.

Tak Til Pro Rengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring tilbyder blandt andet erhvervsrengøring.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg