6 Ting, Du Skal Huske Til Skolestart

Sommeren er så småt ved at gå på held. Imens de fleste af os må sande, at arbejdet endnu engang kalder, så er sommerens afslutning også lig med skolestart for vor kære børn. Har man endnu ikke prøvet at sende et barn i skole, så kan det være lidt af en jungle at navigere i, når det kommer til, hvilket udstyr man skal købe ind.

Derfor har vi lavet en liste over seks ting, der er vigtige at have styr på til første skoledag. Nogle vil muligvis mene, at der er meget mere, man skal købe ind, andre mindre. Ikke desto mindre, så er man rigtig godt på vej, hvis man kan krydse denne liste af.

1. Skoletaske

Der er stor forskel på skoletasker i dag. Dine børn vil formentlig gå mest op i, hvorvidt der er spiderman, superman eller enhjørninger printet på. Som forældre skal du dog også overveje nogle lidt mere praktiske ting, når du vælger skoletaske.

Der skal både være plads til bøger og diverse skoleudstyr, madpakke, drikkedunk og evt en form for tablet. Husk også at få nogle gode reflekser på, når det begynder at blive mørkt om morgenen.

2. Penalhus

Penalhuset er et lidt mere simpelt indkøb. For de fleste børn, vil det være designet og motivet, der er vigtigst. Rent praktisk, så lever næsten alle penalhuse op til de krav, man måtte have. Derimod er det langt vigtigere at fylde de rigtige ting i penalhuset.

3. Farveblyanter

Vi anbefaler, at du investerer i et ordentligt sæt farveblyanter fra start. Eksempelvis “12 Colour Grip” fra Faber-Castell. Ja, sættet er lidt i den dyre ende, til gengæld holder de også langt bedre end de billigere alternativer.

Skolebørn bruger stadig i høj grad farveblyanter det første skoleår. Derfor ender det ofte med at være den billigste løsning at købe kvalitet fra starten, frem for kvantitet af flere omgange.

4. Skrivesæt

Man skal naturligvis også have noget at skrive med, altså et skrivesæt. Det vigtigste er bare, at det indeholder blyanter, kuglepenne og overstregningstuscher. Herudover bør et penalhus også indeholde en saks, limstift, lineal, viskelæder og evt. Tusser.

5. Gymnastiktaske

Børn skal naturligvis også have idræt, når de starter i skole. Derfor skal man også have udstyret i orden på denne front, enten i form af gymnastik taske eller en gymnastikpose. Det vigtigste er egentlig bare, at der er plads til dit barns gymnastiktøj.

Tip: Mange skoletasker kan fås med en tilhørende gymnastikpose, der kan spændes på.

6. Madkasse + drikkedunk

Barnet får naturligvis også brug for en madkasse og drikkedunk. Her anbefaler vi, at du prioriterer praktik frem for æstetik. Især er det vigtigt, at man kan skrive barnets navn på madkassen.

Du vil blive rigtig glad for at tage en madkasse, der har masser af plads, og forskellige rum til at adskille maden.

Tak til Citatplakat
Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til Citatplakat, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Mangler nogle flotte plakater at kigge på, når du lige skal have en pause fra computerskærmen imens du koder? Hos Citatplakat.dk kan du finde en masse sjove og inspirerende plakater til at designe dit hjem med.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg