Top 4 Podcasts Til Forældre

Som mor eller far til småbørn, bruger man utallige timer på asfalt med barnevognen. At gå så mange kilometer med en barnevogn kan til tider blive en smule ensformigt. Man har brug for underholdning, og til dette formål er podcasts helt ideélle. Her er de fire bedste podcasts til forældre.

Helt ærligt mor

Denne podcast inddrager dig i rejsen, fra de første tanker om familieforøgelse, til den dag, hvor man har svært ved at få sine børn til at lægge deres tablet fra sig. Værten bag podcasten er Sisse Sejr-Nørgaard, og formatet går ud på, at hun inviterer forskellige kendte kvinder ind til en snak om forældreskabet.

Denne er perfekt til lange gåture, hvor man ikke har voksent selskab. Sisse er rigtig godt til at skabe en herlig og tryg stemning, der mest af alt minder om en snak med gode venner eller veninder.

Forældreintra

Forældreintra er et program, der er produceret af Radio24syv, og fungerer som et debatprogram om børn og forældre. Værterne på programmet er Kirstine Vinderskov og René Fredensborg, og sammen med forskellige eksperter diskuterer de en lang række emner, heriblandt irettesættelse, bonusforældre og digitalisering og børn.

Det specielle ved dette program er, at de har børn med. Dette gør at emnerne bliver belyst fra både børnenes og de voksnes side, hvilket er ret unikt.

The FAR side

Denne podcast er især interessant for de fædre, der føler, at de mangler nogen at dele deres tanker med. The FAR side skildrer de to fædres, Christoffer Ward og Jesper Breining, tanker om det at være far i 2019.

Ideén bag podcasten var, at fædre manglede et sted, hvor deres rolle blev beskrevet fra fædrenes vinkel, og fordi, at de vil have flere fædre til at overveje deres rolle som far.

De kommer ind på en lang række emner, der både en interessant og relevante for fædre og mødre.

Fødselsberetninger

Denne podcast er både til dig, der er gravid, har født for nyligt, har født for længe siden, eller bare generelt finder fødsler interessant.

Podcasten skildrer 12 forskellige kvinders fødselsberetninger, der både inkluderer korte og problemfri fødsler, til fødsler der ender i akutte kejsersnit.

Heldigvis har de alle det tilfælles, at der er kommet sunde og raske børn ude af det. Dette er fortællingen om noget af det mest magiske i en mors liv.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg